
Jabłecznik Z Kruszonką
Ciasto kruche pieczone z dużą ilością jabłek , z dodatkiem cynamonu, całość posypana słodką kruszonką.

Śliwkowe
Tradycyjne ciasto ze śliwkami zapiekanymi na kruchym spodzie, posypane słodką kruszonką.

Makowiec po Japońsku
Makowiec na kruchym spodzie z dużą ilością bakalii polany ciemną czekoladą z orzechami.

Sernik Wiedeński
Tradycyjny, puszysty sernik polany czekoladą.

Winiowiec
Ciasto kruche pieczone z wiśniami posypane cukrem pudrem.

Szarlotka Z Pudrem
Ciasto pieczone z warstwą jabłek, posypane pudrem, idealne jako dodatek do lodów.

Jogurtowe
Ciasto z owocami sezonowymi ( rabarbar, porzeczka, śliwka, wiśnia, truskawka)- delikatne, wilgotne ciasto z owocami posypane cukrem pudrem.

Piernik
Tradycyjny piernik korzenny z dodatkiem powideł śliwkowych.

Sernik Z Rosą
Delikatna masa serowa na kruchym spodzie zapiekana z bezą.

Makowiec Staropolski
Tradycyjny makowiec na kruchym cieście z dużą ilością maku.

Kostka Serowa-Jabłkowa
Ciasto kruche z warstwą serową , przełożone dżemem porzeczkowym, pokryte kostką jabłkową i kruszonką.

Kokos Pieczony
Czekoladowe ciasto zapiekane z masą kokosową.

Sernik Brzoskwiniowy
Sernik z zapiekanymi brzoskwiniami pokryty bezą z dodatkiem kokosa.

Sero-Makowiec
Sernik wiedeński z warstwą maku polany ciemną czekoladą.

Strucla Makowa
Zawijana rolada z kruchego ciasta pieczona z makiem z dodatkiem bakalii, polana czekoladą lub lukrem.