Jabłecznik Z Kruszonką
Ciasto kruche pieczone z dużą ilością jabłek , z dodatkiem cynamonu, całość posypana słodką kruszonką.
Śliwkowe
Tradycyjne ciasto ze śliwkami zapiekanymi na kruchym spodzie, posypane słodką kruszonką.
Makowiec po Japońsku
Makowiec na kruchym spodzie z dużą ilością bakalii polany ciemną czekoladą z orzechami.
Sernik Wiedeński
Tradycyjny, puszysty sernik polany czekoladą.
Winiowiec
Ciasto kruche pieczone z wiśniami posypane cukrem pudrem.
Szarlotka Z Pudrem
Ciasto pieczone z warstwą jabłek, posypane pudrem, idealne jako dodatek do lodów.
Jogurtowe
Ciasto z owocami sezonowymi ( rabarbar, porzeczka, śliwka, wiśnia, truskawka)- delikatne, wilgotne ciasto z owocami posypane cukrem pudrem.
Piernik
Tradycyjny piernik korzenny z dodatkiem powideł śliwkowych.
Sernik Z Rosą
Delikatna masa serowa na kruchym spodzie zapiekana z bezą.
Makowiec Staropolski
Tradycyjny makowiec na kruchym cieście z dużą ilością maku.
Kostka Serowa-Jabłkowa
Ciasto kruche z warstwą serową , przełożone dżemem porzeczkowym, pokryte kostką jabłkową i kruszonką.
Kokos Pieczony
Czekoladowe ciasto zapiekane z masą kokosową.
Sernik Brzoskwiniowy
Sernik z zapiekanymi brzoskwiniami pokryty bezą z dodatkiem kokosa.
Sero-Makowiec
Sernik wiedeński z warstwą maku polany ciemną czekoladą.
Strucla Makowa
Zawijana rolada z kruchego ciasta pieczona z makiem z dodatkiem bakalii, polana czekoladą lub lukrem.